Logo Military

Topsport in Twente
Le Vin en direct, Proud Founder of the Military Boekelo
A prestigious worldwide sports event 
07-10 oktober 2021
Week van de Military

Ieder jaar in oktober vindt er in Boekelo een van de grootste paarden topsportevenement van Nederland plaats waarbij het Twentse landschap weer decor is voor de Military. Elk jaar trekken maar liefst 60.000 bezoekers de laarzen weer aan om het parcours te bewandelen. Naast de hippische activiteiten is de Military ook een van de grootste business & pleasure meetings van Nederland.

Le Vin en direct is één van Founders van Military, zij behoren tot een speciale club ondernemers, die reeds een decennia de Military ondersteunen. Het samenspel tussen ruiter/amazone en paard, de passie waarmee topsport wordt bedreven, willen wij de bezoekers van Military Boekelo in het glas laten beleven. Le Vin en direct is een trotse Founder, die de Military Boekelo een warm hart toedraagt.

www.military-boekelo.nl