Beste Wijnliefhebber,

Opvallend dat we nu 2019 ‘Bordeaux en primeur’ kunnen aanbieden mede omdat vrijwel niemand heeft geproefd. Ook wij zijn verstoken gebleven van het organoleptisch te kunnen waarnemen hoe goed de Millésime is. 2019 zou te vergelijken zijn met oogstjaar 2010 typerend met koude nachten en zeer warme dagen na de veraison wat de finesse en het rijp aan de wijnen gaf.

 

Château Palmer & Alter Ego

 

De prijzen van de 2019 zijn redelijk en mee ingegeven door de pandemie waarin de wereld zich bevindt. Desalniettemin het ontbreken van ‘de proef op de som’ durven we U toch   ‘Bordeaux en Primeur’ aan te bieden. Onze selectie is gebaseerd op die bijzondere châteaux met unieke terroir, waar we al enige jaren in geloven voor hun constante kwaliteit, redelijke opbrengst en ‘schappelijke’ prijzen, toch aan te kopen.

 

Toegewijde groet, Team Le Vin en direct, Henk Maas