Dierbare wijnliefhebber,

Deze gezondheids-tsunami doorkomen  is toch wel de voornaamste gedachte die éénieder bezighield de afgelopen maanden. Een verplichte ‘rust’ periode creëert ook kansen; zo namen we ‘eindelijk’ onze website onder handen. Meer nieuws hierover volgt binnenkort.

Onze raspaarden krijgen een nieuwe update met een extra pluim voor onze ‘bio’ producenten. Er kwamen ook nieuwe importeurschappen bij. Met één maakten jullie alvast kennis ; domaine de l’Enclos en onze persoonlijke ‘LGM mon coeur’ cuvée. De overige houden we nog even onder de radar. Dit boven op een gepassioneerde selectie van importeurschappen en een unieke voorraad van oude jaargangen !

Zoals U ziet, we zaten niet echt stil en we hopen natuurlijk dat de markt zich langzaam kan herstellen wanneer onze overheid daartoe het licht op groen zet. Le Vin en direct blijft een betrouwbare partner voor de sector, volledig onafhankelijk met een solide financiële ruggengraat. Met diverse Voorintekeningen zit U bij ons dus goed !

Dat brengt ons bij de eerstkomende voorintekening jaargang 2019 van Weingut Franz Hirtzberger gepland begin juni. De topper van Oostenrijk!

Traditioneel volgen in deze periode ook de wijnen van Le Domaine… Gezien de bijzondere omstandigheden hebben we, in overleg, besloten dit moment naar de herfst te verplaatsen.

Uitstel is geen afstel! U krijgt dan alsnog de gelegenheid om onze Bourgognetrein in te springen met oa. Champagne Philippe Gonet, Domaine Vincent Rapet, Domaine Antonin Guyon en natuurlijk DRC !

 

Waar heden contacten beperkt worden, zal kwaliteitswijn altijd mensen blijven verbinden.

Vineuze groet,
Het Gezonde Team van Le Vin en direct