Het ‘CONCOURS LE VIN EN DIRECT’ 2021

In overleg met de betreffende partners heeft Nijhuis Consultancy & Services (NCS) besloten de derde editie van het NK Blindproeven, het CONCOURS LE VIN EN DIRECT, te verplaatsen naar 2021.

 

Op grond van de huidige Corona-maatregelen en rekening houdend met de belangen van alle proevers, partners en andere betrokkenen, zien we onvoldoende mogelijkheden om het Concours Le Vin en Direct dit jaar de feestelijke vorm en inhoud te geven die we voor ogen hadden. Omdat we het welzijn en plezier van een ieder centraal stellen, richten we ons nu liever op een succesvolle editie in 2021 dan op een onzeker scenario met allerlei risico’s en beperkingen in 2020. Met een maximaal aantal deelnemers, allerlei nieuwe plannen en het enthousiasme van onze partners, wordt het NK in 2021 een evenement waar we met trots en genoegen naar kunnen uitkijken!

In de tussentijd staat het WK blindproeven nog altijd gepland voor 10 oktober 2020 en organisator La Revue de Vin France heeft al eerder aangegeven dat elk land hun team uit 2019 mag afvaardigen als er geen nieuw kampioenschap wordt gehouden. De Nederlandse kampioenen van 2019 zijn inmiddels door ons benaderd en met genoegen kunnen we bevestigen dat ze de Nederlandse eer inderdaad wederom zullen verdedigen.

Le Vin en direct, premium partner van het NK, heeft aangegeven de deelname van het Nederlandse team ook nu te willen ondersteunen. NCS stelt dit gebaar zeer op prijs en heeft de overeenkomst met Le Vin en direct ook daarom met een jaar verlengd tot en met 2024. NCS zal op haar beurt weer enkele proefsessies aanbieden om het team nog beter voor te bereiden op het WK. Alle ontwikkelingen en de prestaties van het WK zijn uiteraard via  onze website en diverse social media te volgen.

Voor alle teams die zich hadden ingeschreven voor het NK 2020 geldt dat hun aanmelding en inschrijfgeld nu geldig zijn voor het NK in 2021. Mochten er wijzigingen in de teams zijn, dan kan overlegd worden op welke wijze dit wordt aangepast.

Het Concours Le Vin en direct, het NK Blindproeven 2021 staat gepland voor zondag 30 mei 2021 in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg.