Domaine Jacques-Frédéric Mugnier

 

Zo klaar schenkt men de wijn, zo zuiver klinkt de muziek!

Jacques-Frédéric Mugnier is niet alleen een gepassioneerd wijnmaker met internationale faam. Hij is perfectionist in al wat hij onderneemt en zijn passie voor bijzondere dingen kent dan ook geen grenzen.   Zo verging het hem ook na zijn ontmoeting met de getalenteerde muzikant David Grimal. De symbiose was geboren, een orchest zonder chef, een wijndomein zonder ‘heerser’ Het ragfijne en zuivere van zijn wijnen krijgen nog meer weerklank bij de subtiele noten van deze klassieke muziek. Deze compilatie werd speciaal voor Mugnier opgenomen.

Dit maal geen food, maar wel art-pairing.. Want zegt U nu zelf, wat mooier dan deze muziek om uw ‘Nuits’ St Georges te begeleiden.
JF Mugnier wil graag deze passie met U delen, en ‘schenkt’ U bij zijn mooie wijn een vleugje Ravel, Lalo .. Stravinsky

 

Video Domaine Jacques-Frédéric Mugnier