NIEUW: Viña Corrales

Een Single Vinyard Fino ‘Sherry’ gemaakt door de meesterhand van Peter Sisseck!

Wie Peter Sisseck (Dominio de Pingus) kent, weet dat zijn dromen meestal uitkomen! Soms duurt het wel 20 jaar. Zo verging het hem ook voor zijn nieuwe project in Jerez!
In zijn zoektocht naar originele, traditionele druivensoorten en authentieke terroirs, kreeg hij in 2017 de kans om 12 hectare aan te kopen op twee verschillende ‘Pago’s’ met name Balbaina en Marchanudo.Zo kwam het idee om als eerste en enige een Fino van één enkele wijngaard
te maken! En ja, het resultaat mag er zijn. Soberheid op het etiket, zuiverheid in de fles. Een lange afdronk voor een zeer elegante wijn. Een kleine oplage, een mooi bewaar potentieel, dit is een wijn voor ‘connaisseurs’! Robert Parker kende hem alvast 96 punten toe.