Le Vin en direct, de Wijnimporteur met Passie, steunt Stichting Delden Klassiek

Stichting Delden Klassiek organiseert sinds 1970 kamermuziekconcerten op topniveau op drie historische locaties in en rond Delden voor jaarlijks 3000 muziekliefhebbers. Het hoofdpodium van Delden Klassiek is de 15e-eeuwse Oude Blasiuskerk in hartje Delden. Later zijn daaraan toegevoegd Kasteel Twickel en Hoeve De Haar op het landgoed Twickel. De stichting slaagt er ieder seizoen in om de zeer grote namen van de klassieke muziek naar Delden te halen, onder wie Jaap van Zweden, Janine Jansen, Isabelle van Keulen, Ronald Brautigam, Lavinia Meijer, Lucas en Arthur Jussen, Academy of St Martin in the Fields en Amsterdam Sinfonietta.

 

Hoofdsponsor Le Vin en direct Delden

Mede dankzij sponsoren en begunstigers slaagt Delden Klassiek erin om de toegang tot de concerten betaalbaar te houden voor een breed publiek. Hoofdsponsor sinds enige jaren is wijnimporteur Le Vin en Direct, gevestigd in Delden.

 

STER-reclamespots februari en maart 2022

Met een extra bijdrage stelt Le Vin en direct Delden Klassiek in staat om te adverteren d.m.v. STER-reclamespots op NPO Radio4, met als doel haar activiteiten ook bij het publiek in een grotere regio en landelijk te promoten.

Deze spots zullen vanaf medio februari en medio maart dagelijks worden uitgezonden. In februari om de start van de kaartverkoop voor het seizoen 2022-2023 onder de aandacht te brengen, in maart om de vanwege corona verlate viering van het 50-jarig jubileum van de stichting luister bij te zetten. Tijdens een concert op 3 april 2022 zal Delden Klassiek onder het moto “Wie jarig is trakteert” de opbrengst van haar jubileumactie overhandigen aan het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF). Het NMF geeft muziekinstrumenten in bruikleen aan honderden veelbelovende musici om zo hun verdere muzikale ontwikkeling mogelijk te maken.

 

www.deldenklassiek.nl

www.vin-direct.nl

www.muziekinstrumentenfonds.nl