Een kleine compilatie van het NK Blindproeven CONCOURS LE VIN EN DIRECT met als winnaars Team Half droog (1) Brabantse Wijn Sociëteit (2) Team Bricco (3)

We brachten een toost uit met alle deelnemers met  Champagne Philippe Gonet en alle deelnemers verlieten de monumentale Ceciliakapel met een ‘goodiebag’, gevuld met producten van ‘Vrienden van het NK’. Henk Maas, benadrukte de waarde van het NK Blindproeven en legde uit waarom hij het NK ondersteunt, dit jaar met een extra verrassing voor de winnaars, een ontvangst met lunch bij Champagne Philippe Gonet na afloop van het WK. Tailor Oger nam meteen het team op om hen van een passend pak te voorzien tijdens het WK. En zoals U weet, Oger only dresses Winners!

 

We bedanken Fred Nijhuis van Nijhuis Consultancy Services voor de goede organisatie van dit evenement en zien uit naar het WK in de Champagne!

 

de video