Proef op de som, a never ending story

Onze missie naar perfectie houdt eigenlijk nooit op en het portfolio wordt regelmatig onder de loep genomen en bijgesteld. Een vloed aan karakters, bijzondere producenten met geweldige wijngaarden, onnavolgbare merites en de beste druiven zijn datgene wat uitmond in opvallende wijnen.

Bij de zoektocht zijn een aantal zaken van essentieel belang: de wijnen dienen representatief te zijn voor het karakter van het gebied en de basis hoort in de wijngaard en niet in de kelder te liggen. Kernwoorden als terroir, gebalanceerde zuren, lage rendementen, vooraanstaande kwaliteit en respect voor de natuur staan bij ons hoog in het vaandel en maakt dat de wijnen opvallen. We laten ons nooit verleiden door ratings, imago of verpakkingen maar selecteren uitsluitend op WIJN. Dit is vaak de grootste valkuil. De 'hype' rond BIO willen we hier niet toelichten, maar onze producenten doen zo veel meer dan het afvinken van boxen om een label te bekomen! Daar staan wij garant voor!

Lees meer

Graag brengen wij u Promontory 2015 onder de aandacht, deze is zojuist gereleased. Dit estate van de Harlan family kende de laatste jaren een énorme opkomst.  Zij kregen dan ook de onderscheidingen van ‘Best Winery of the World’ en ‘Best Winemaker of the World’.

Heeft u interesse neemt u dan contact met ons op voor meer informatie via sales@vin-direct.nl of bel ons op kantoor 074-377 73 33.

Lees meer


De volgende primeurs van jaargang 2020 staan er al aan te komen, de gelegenheid om U nog even enkele bijzondere 'collection cases' aan te bieden.
Zo hebben we een speciale kist Léoville-Las-Cas 'Le Miroir' en Château Pontet Canet the1990s

Heeft u interesse neem dan contact met ons op voor meer informatie via sales@vin-direct.nl of bel ons op kantoor 074-377 73 33.

Lees meer


En nog meer nieuws vanuit Bordeaux! Het vermaarde Château du Tertre werd onlangs door de familie Jelgersma verkocht! Hij licht persoonlijk de wijnen toe in bijgaand interview. Een unieke selectie van beide châteaux bij ons op voorraad!

Lees meer


NIEUW: Viña Corrales

Een Single Vinyard Fino ‘Sherry’ gemaakt door de meesterhand van Peter Sisseck!

Lees meer